Tilbud! Racinel Cat -  Senior - FC 3 x 3 kg Forstør

Racinel Cat - Senior - FC 3 x 3 kg

2214770

9.004 kg

Fuldfoder til Vægt kontrol og senior foder (8+) katte af alle racer.

Flere detaljer

Yderligere information

Tørfoder fra Racinel

Kattefoder udviklet specielt til ældre katte. Foderet er danskproduceret og indeholder gårdproducerede, nordiske råvarer og lever op til høje nærings- og fødevareproduktionsstandarder. Tørfoderet indeholder ekstra kalorier og mindre fosfor.

  • Dansk produceret
  • Udviklet af dyrlæger
  • Fersk kylling
  • Indeholder fisk der er MSC- og Marin Trust certificeret
  • Indeholder skandinavisk produceret ingredienser
  • Ekstra kalorier
  • Mindre fosfor
  • Støtter led og muskler

Velsmagende kvalitetsfoder
Tørfoderet er proteinrigt og indeholder ingredienser af høj kvalitet bl.a. fersk kylling, der hjælper seniorkatte med at optage flere vitale næringsstoffer og giver dem den ekstra energi, de har brug for. Foderet indeholder også flere kalorier for at give ældre katte den ekstra energi, de har brug for. Foderet indeholder glucosamin, chondroitin og omega-3 fedtsyrer (fra lakseolie) til at støtte led og muskler. Der er mindre fosfor i for at mindske presset på nyrerne hos seniorkatte.

Racinel Nordic
Indeholder højkvalitetsprotein, der giver aktive hunde flere næringsstoffer. Racinel Nordic bruger 8% fersk kylling, fordi det giver god smag, bedre fordøjelse og bedre optagelse af flere af de vitale næringsstoffer, som hunde har brug for.

Med protein af høj kvalitet hjælper foderet også med at opretholde muskelmasse og giver essentielle omega-3 og -6 fedtsyrer, som giver sundere hud og skinnende pels.

Foderet er danskproduceret og afspejler det bedste fra Norden. Det indeholder gårdproducerede, nordiske råvarer og lever op til høje nærings- og fødevareproduktionsstandarder. Racinel nordisk hundefoder opfylder eller overgår FEDIAF-retningslinjerne (den europæiske standard for hunde- og katte foder).

Lokalt fanget fisk
Foderet indeholder fisk fra Racinels lokale skandinaviske fiskeri, som er MSC- og Marin Trust certificeret for at sikre bæredygtigt råmateriale. Der bruges laks, sild, brisling, tobis & 
blåhvilling.

Fra nordens marker
Racinel Nordic indeholder lokale skandinaviske kornfrie Favabønner produceret i tæt samarbejde med egne lokale landmænd. Favabønner bidrager med kulhydrater med et moderat glykæmisk indeks og giver derfor en optimal fordøjelse.

Om Racinel
Racinels produkter er produceret med udgangspunkt i deres unikke blanding af videnskabelig erfaring, viden om kæledyr og foder samt respekt for naturen og kærligheden til kæledyr. Derfor skaber Racinel premium-produkter, som er elsket af deres loyale kunder og lodne venner.

Kunder, der købte denne vare, købte også